3 березня 2024 року, в Неділю про блудного сина у Свято-Георгіївському храмі м. Житомира була звершена Божественна літургія святого Іоана Золотоустого. Очолив богослужіння настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин у співслужінні клірика Житомирсько-Овруцької єпархії ієрея Максима Роговця.

Після прочитання Святого Євангелія священник Павло звернувся до вірних зі словом проповіді на тему про Неділю про блудного сина.

Під час потрійної єктенії виголошувалися особливі додаткові прохання за українське військо, покалічених і поранених, полонених, переселенців, волонтерів, капеланів та всіх людей України. Молилися за упокій душ спочилих рабів Божих всіх воїнів, які поклали життя за волю і незалежність України та  всіх невинно вбитих під час війни з росією. Після завершення Божественної літургії настоятель храму подякував вірним за спільну молитву, а причасників привітав зі Святим Причастям Тіла і Крові Господньої.

Також священник наголосив про те, щоб вірні не опускали рук, але обов'язково повсякденно звершували молитву за перемогу і справедливий мир та долучалися до підтримки захисників України.

Scroll to top