12 січня 2020 року, з благословення єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія в м. Коростень у приміщенні районного будинку культури відбувся святковий вечір “Колядуймо разом”.

Розпочався вечір з колядок у виконанні хору парафії Вознесіння Господнього м. Коростень. Впродовж заходу зі сцени лунали колядки, щедрівки та привітання, які створили святкову атмосферу в залі та додали різдвяного настрою усім присутнім.

У святковому вечорі взяли участь церковні хори парафій Коростенського і Ємільчинського районів, працівники районного будинку культури м. Коростеня.

Також з благословення єпископа Паїсій у заході взяв участь секретар єпархії протоієрей Павло Ядчишин з хором духовенства міста Житомира.

На завершення святкового вечора до присутніх звернувся благочинний Коростенського району, настоятель Свято-Вознесенської парафії м. Коростеня протоієрей Леонід Мельникович.

На свято у цей день завітав народний депутат України Науменко Віталій Анатолійович, який привітав присутніх зі святами та від свого благодійного фонду кожному учаснику вручив подарунки.

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся секретар Житомирсько-Овруцької єпархії протоієрей Павло Ядчишин та привітав учасників заходу з різдвяними святами та Новим Роком.

З благословення преосвященнійшого єпископа Паїсія всі учасники свята були нагороджені Благословенними грамотами.

Кульмінацією свята стало спільне виконання відомої колядки “Добрий вечір тобі, пане господарю…”

За матеріалами Прес-служби Житомсько-Овруцької єпархії

Scroll to top