4 серпня 2019 року, в 7-му неділю після П’ятидесятниці, у храмі святого великомученика Георгія Побідоносця м. Житомира була звершена Божественна Літургія. Непередодні, у суботу, відбулось вечірнє богослужіння. Очолив богослужіння настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин.

На Божественній Літургії після прочитання уривку Святого Євангелія, протоієрей Павло Ядчишин звернувся до присутніх зі словами проповіді на тему прочитанного Євангельсько читання про зцілення двох сліпих і німого біснуватого. На прикладі Євангелія священик закликав вірних твердо стояти у істиній вірі та ніколи не полишати молитви до Бога.

Під час богослужіння вже традиційно були піднесенні додаткові прохання за мир в Україні, за всіх військових, які захищають Україну від нападу ворогів та нашестя чужинців, за покалічених і поранених, за полоненних. Також після потрійної єктенії була прочитана молитва за Україну.

В кінці богослужіння настоятель храму виголосив відпуст з поминанням святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини пам'ять якої в цей день вшановує Православна Церква та подякував всім присутнім за спільну молитву. Причасників привітав з прийняттям Тіла і Крові Господньої.

 Фото: Олександр Поліщук

 

Scroll to top